Ticker posts

9/recent/ticker-posts

Current Affairs

1.Who was appointed as as member of newly constituted Anti-Corruption Unit Oversight Group of ICC?
Ans-Rahul Dravid

2.  Which banks inks pact with Universal Sompo for accident death coverage ?
Ans- Corporation bank

3. Sudhir Tailang passes away recently. who was he ?
Ans- Cartoonist

4. The National Organic Farming Research Institute will come up in which state?
Ans- Sikkim

5. Which cricket boards have lost their permanent member status in International Cricket Council (ICC)?
Ans- India, Australia, and England

6. The headquarters of the European Molecular Biology Organisation (EMBO) are located in which city?
Ans-Heidelberg

7. 2016 Cobra Gold military exercise will be held at which place?
Ans- Thailand

8. Astronaut Edgar Mitchell, who passed away recently, belongs to which country?
Ans- United States

9. The Brahmaputra Cracker and Polymer Limited (BCPL) is located in which state?
Ans- Assam( first ever petro-chemical plant located in the entire North-Eastern region )

10. Which Online payments platform tied up with Indian Oil to let its users pay for petrol through its mobile wallet?

Ans- Paytm

How do you like this post ?

Please Share this post...

Related Posts...

Post a Comment

0 Comments

Top Post Ad

Recent Posts

Category wise Updates