Ticker posts

9/recent/ticker-posts

Current Affairs

1. Nozomi Okuhara won 2016 All England Badminton title by defeating
Ans- Wang Shixian (China)

2. _____state tourism campaign has bagged the'Golden City Gate Award' at the travel trade show ITB in Berlin?
Ans- Kerala

3. Who won 2016 Global Teacher Prize?
Ans- Palestinian Hanan Al Hroub

4. The Wikimedia Foundation is currently developing a speech synthesis engine to its
Ans- Wiki Pedia

5. Recently which High Court has India celebrated its 150th anniversary?
Ans- Allahabad High Court

6. Which bank has won the first ever Green Bond Pioneer Award 2016?
Ans- Yes Bank

7. Which country has decided to set up its own International Maritime Judicial Centre (IMJC) to handle territorial disputes and protect its sea rights?
Ans- China

8. Name the first eco-friendly flight built by European aircraft major Airbus which was delivered to budget carrier IndiGo.
Ans- A320

9. The world's first fast-acting anti-rabies drug "RMAb" will be launched in which country?
Ans-  India

10. Recently which Indian ace shuttler crashed out from the All England Badminton Championships tournaments ?
Ans- Saina Nehwal

How do you like this post ?

Please Share this post...

Related Posts...

Post a Comment

0 Comments

Top Post Ad

Recent Posts

Category wise Updates