Ticker posts

9/recent/ticker-posts

Current Affairs

1. Who has won 2016 Abel Prize?
Ans- Andrew Wiles

2. Who has been conferred with the 2016 Skoch Lifetime Achievement Award?
Ans- Venkaiah Naidu

3. Who was appointed as Governor of Bangladesh Bank ?
Ans-Fazle Kabir

4. Songkran festival is celebrated in which country?
Ans- Thailand

5. Name the American actress who was appointed as a Goodwill Ambassador by the UN Population Fund?
Ans- Ashley Judd

6. Who was appointed as a UNDP Goodwill Ambassador to promote the 2030 Sustainable Development Agenda?
Ans- Michelle Yeoh

7. Name the person who will be granted sainthood as per an announcement made by Pope Francis ?
Ans- Mother Teresa

8. Ustad Ali Ahmad Hussain Khan died recently. Who was he ?
Ans- Shehnai exponent

9. Paul Daniels passed away. who was he ?
Ans- Famous magician

10. Who was appointed as CEO of AirAsia India ?
Ans- Amar Abrol

How do you like this post ?

Please Share this post...

Related Posts...

Post a Comment

0 Comments

Top Post Ad

Recent Posts

Category wise Updates