Ticker posts

9/recent/ticker-posts

Current Affairs

1. In which city the 5th edition of India Aviation was inaugurated by the President Pranab Mukherjee?
Ans-Hyderabad

2. Name the IT firm that signed a Memorandum of Understanding with Olympic Gold Quest organisation to support Indian woman athlete at Rio?
Ans- Genpact

3. As per the Indian Railway Catering and Tourism Corporation (IRCTC) survey, which railway station was declared as the cleanest in India?
Ans- Surat Railway Station

4. Which village became the first open defecation-free village in Srikakulam district in Andhra Pradesh?
Ans-Vanjangipeta

5. Name the Indian bank that claimed the top slot in mobile banking ?
Ans- State Bank of India

6. World Sparrow Day observed on which day?
Ans- 20 March

7. Which state government has launched India's first state-wide broadband project?
Ans- Andhra Pradesh

8. Which union ministry is hosting "The Everlasting Flame International Programme"?
Ans- Ministry of Minority Affairs

9. Which is the first bank to commence the sale of Indian Gold Coin (IGC) in the domestic market?
Ans- Indian Overseas Bank

10. The 2016 Global Bamboo Summit will be hosted by which city of India?
Ans-Indore

How do you like this post ?

Please Share this post...

Related Posts...

Post a Comment

0 Comments

Top Post Ad

Recent Posts

Category wise Updates